Η κρεβατοκάμαρα είναι ο πιο προσωπικός μας χώρος στο σπίτι, αφού ολόκληρη η μέρα στην καθημερινότητα μας ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Αν θέλετε κι εσείς να απολαμβάνετε την ξεκούραση και τον ύπνο σας σε κρεβατοκάμαρες που ξεχωρίζουν για την άνεση και το σχεδιασμό τους, επιλέξτε από τα προϊόντα που σας προσφέρουμε στο κατάστημά Έπιπλο - Σιάχος. Τα σετ κρεβατοκάμαρες παρέχονται σε ειδικά προσιτές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις. Βρείτε την κρεβατοκάμαρα που θέλετε στο έπιπλο Verfo, επιλέγοντας κρεβατοκάμαρες από ξύλο Καρυδιάς, Λάκα & Δρυ ή οποιοδήποτε άλλο υλικό κατασκευής που να ικανοποιούν με επάρκεια το αισθητικό σας κριτήριο.

Κρεβατοκάμαρες στα μέτρα σας , 'Όπως όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών επίπλου έτσι και η κάθε κρεβατοκάμαρα μπορεί να διαμορφωθεί στα μέτρα σας. Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρείτε κάθε μήνα ειδικές προσφορές σε κρεβατοκάμαρες, με υπόστρωμα ή χωρίς, ολοκληρωμένα σετ με κομοδίνα, συρταριέρες και αποθηκευτικούς χώρους, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, την πρακτικότητα και την αισθητική.

Το στρώμα θα πρέπει να τοποθετείτε επάνω σε σανίδες με ελαστικότητα (πλαίσια) και όχι σε σκληρά και άκαμπτα ξύλα. Και γιατί να μη κρατήσετε ένα ενιαίο στιλ σε όλο το δωμάτιο; Τα περισσότερα κρεβατια μας συνδυάζονται με έπιπλα αποθήκευσης δωματίου από την ίδια σειρά. Όπως όλα τα κρεβάτια DUX, έτσι και τα ρυθμιζόμενα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και άριστης ποιότητας υλικά. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε υφάσματα από 100% βαμβάκι, με φινιρίσματα που δημιουργήθηκαν με αυστηρές προδιαγραφες και κριτήρια για να σας προσφέρουν μιά υψηλής ποιότητας, μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Οι κρεβατοκάμαρες της νέας μας συλλογής με το απαράμιλλο ύφος και το κορυφαίο layout είναι σε θέση να μετατρέψουν ένα απλό δωμάτιο σε ένα χώρο με έντονη προσωπικότητα!! Σε μας έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλα τα μεγέθη που επιθυμείτε (μονό, διπλό, ημίδιπλο), καθώς επίσης και έπιπλα για παιδικές κρεβατοκάμαρες. Επιλέγοντας σετ για κρεβατοκάμαρες, σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε πολλά από τα στοιχεία των επίπλων, όπως είναι οι διαστάσεις, τα χρώματα, οι επενδύσεις ή ακόμα και οι λεπτομέρειες τους, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα σε αυτό που πραγματικά ζητάτε. Με τα πόδια είναι περίπου 1,5 ώρα με το μονοπάτι που φεύγει από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.
Έπιπλα σε προσφορές με τη μοναδική ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 κατασκευαστών επίπλου, εργονομία, λειτουργικότητα και εξαιρετικές τιμές. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε επιλέγοντας ανάμεσα από τα ποικίλα σχέδια που διαθέτουμε από μοντέρνες κρεβατοκάμαρες. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς μπορείτε να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που επιθυμείτε, ο οποίος άμεσα θα σας παραδοθεί στο χώρο σας.

Post Navigation